آشپــزی سريــع

آشپزی راحت و لذت بخش

شیرینی های خانگی

شیرینی زنجبیلی

http://picture.marshalclub.org/Archive/19498.aspx

مواد لازم:

  * کره دو سوم پیمانه

  * پودر قند یک پیمانه

  * آرد سفید گندم یک پیمانه

  * بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری

  *  تخم مرغ یک عدد

  *  زنجبیل دو قاشق مرباخوری

  *  وانیل یک چهارم قاشق مرباخوری

  * پودر پسته به میزان لازم

 

طرز تهیه :

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید. کره و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا سفید شود. وانیل و زرده تخم مرغ را اضافه نمایید و بزنید تا سفید و کش دار شود. سپس زنجبیل و بیکینگ پودر و آرد را اضافه نموده و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. بعد خمیر را پهن نموده و قالب بزنید. در نهایت خمیرهای قالب زده شده را در سینی قرار دهید و روی هر شیرینی را با برس، سفیده تخم مرغ بمالید و روی آن کمی پودر پسته بپاشید و در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از خنک شدن از سینی خارج نموده و در ظرف مورد نظر قرار دهید.

 

قطاب

http://picture.marshalclub.org/Archive/19497.aspx

مواد لازم برای تهیه خمیر قطاب :

   *  زرده تخم مرغ  ۲ عدد

   *  روغن جامد آب شده   ۱۰۰ گرم

   *  ماست  ۱۰۰ گرم

   *  آرد به مقدار لازم

   *  پودر قند به مقدار لازم

 

مواد لازم برای درون قطاب :

   *  پودر بادام         ۲۰۰ گرم

   *  پودر شکر         ۱۰۰ گرم

   *  پودر هل         ۱ قاشق غذاخوری


طرز تهیه :
ابتدا روغن جامد و پودر شکر را مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. سپس زرده های تخم مرغ را بیفزایید و مخلوط را با همزن بزنید. بعد پودر هل را با ماست و بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.در این مرحله همزن را کنار بگذارید و آرد را کم کم به مواد بیفزایید و این کار را به آرامی انجام دهید تا خمیر به دست نچسبد. توجه داشته باشید خمیر قطاب را نباید با افزودن آرد بیش از حد سفت و خشک کرد.خمیر را به قطر 3 میلیمتر روی سطح آردپاشی شده پهن کنید و با قالب گرد آن را قالب بزنید. سپس خمیر برش زده را بردارید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی قطاب وسط خمیر قرار دهید. دقت داشته باشید که از مواد میانی به اطراف خمیر مالیده نشود، زیرا دو لبه خمیر به هم نمی چسبد.دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و با استفاده از دو انگشت لبه های خمیر را به سمت داخل برگردانید تا به شکل کُنگره درآید.قطاب های آماده را به اندازه گنجایش یک شیر جوش کوچک در روغن داغ فراوان غوطه ور کنید و دو طرف آن را سرخ کنید. برای تهیه قطاب حتماً باید به این نکته توجه کرد که قطاب ها را نباید یکباره پیچید و بعد سرخ کرد، چون پوسته خمیری قطاب در مجاورت طولانی با هوا، خشک می شود و بعد از آنکه در روغن سرخ شود لبه های خمیر از هم باز می شود.پس از اینکه رنگ آن قهوه ای روشن شد، قطاب را از روغن خارج کنید و در یک سبد فلزی قرار دهید. بعد از 10 دقیقه قطاب ها را در یک ظرف پُر از پودر شکر قرار دهید تا قطاب ها به پودر شکر آغشته شود. قطاب ها را بعد از خروج از روغن نباید خیلی سریع در پودر شکر غلتاند، زیرا سبب می شود پودر شکر در اثر حرارت، کمی رطوبت بگیرد و به اطراف شیرینی نچسبد. اگر هم خیلی سرد باشد پودر قند به قطاب نمی چسبد.سپس قطاب ها را به ظرف مخصوص سرو منتقل کنید. این شیرینی را حتماً باید در ظرف در بسته نگهداری کنید.

طرز تهیه مواد میانی قطاب:در ظرفی ابتدا پودر گردو، پودر شکر و دارچین را مخلوط کنید. در صورتی که بخواهید مواد به شکل خمیر درآید تا بهتر بتوانید درون خمیر آن را بگذارید می  توانید 2 تا 3  قاشق سوپخوری گلاب را کم کم به مواد بیفزایید تا حالت خمیری بگیرد و بتوانید راحت آن را در دست گلوله کنید و میان خمیر بگذارید.

 

شیرینی گردویی

http://picture.marshalclub.org/Archive/19499.aspx

مواد لازم :

   * 3  عدد  زرده تخم مرغ

   *150 گرم    پودرقند
   *  یك فنجان مغز گردوی خرد شده
   *  یك قاشق مرباخوری آرد
   *  یك قاشق چایخوری  بیكینگ پودر
   *  كمی وانیل
   *  کمی پودر هل ودارچین وپودر شکر

طرز تهیه :
زرده تخم مرغ ها را به هم می زنیم.  وانیل و یك سوم پودر قند را اضافه كرده، آن را تا 5 دقیقه به هم می زنیم . سپس نصف پودر قند باقیمانده را اضافه كرده  و به هم می زنیم و بقیه پودر قند را هم اضافه می كنیم. زمان به هم زدن پفك گردویی، باید 15 دقیقه طول بكشه و در آخرین مرحله بیكینگ پودر را با آرد مخلوط كرده، به زرده اضافه می کنیم. درآخرهم گردو را افزوده و با قاشق کمی از مایع برمی داریم و روی كاغذ روغنی كه درسینی قرار داده ایم ، با كمی فاصله و در طبقه وسط فر با حرارت ملایم قرار می دهیم ، تا پفك ها پخته و كاملاً خشك شوند. حرارت فر 300 درجه فارنهایت و زمان پخت 15 دقیقه است.

این شیرینی رو وقتی که هنوز گرمه امتحان نکنید چون بوی نامطبوع تخم مرغ داره ولی وقتی خنک شد برطرف می شود.روی این شیرینی ها کمی پودر هل با دارچین وپودر شکر بپاشید خوشمزه تر می شود در ضمن پودر شکرش هم می باید خیلی کم باشد.

 

نیمرو بستنی
http://picture.marshalclub.org/Archive/19496.aspx

مواد لازم :
   *  بستني وانيلي 150 گرم
   *  كمپوت هلو – يك عدد    *  نعناع تازه و توت فرنگي براي تزيين - به مقدار لازم

طرز تهيه:
براي آماده کردن اين بستني لازم است بستني مورد نظر خيلي سفت باشد تا بتوانيد به كمك قالب، آن را به صورت سفيده تخم مرغ طبيعي درآوريد. ابتدا بستني را با چاقو به صورت مستطيل بريده و با قالب مطابق شكل آن را به صورت سفيده تخم مرغ درآورده و درون ظرف مورد نظر قرار دهید و از كمپوت هلو به جاي زرده تخم مرغ روي بستني استفاده كنيد. براي تزيين مي توانید از توت فرنگي و نعناع تازه نيز استفاده كنید.

 

+ نوشته شده در  90/02/15ساعت   توسط شقايق بالندری  |